LED világítás, ilst.hu - világítástechnika, napelemes kandeláber, LED világítás

LED világítás

LED világítás

LED világítás típusok

 

LED csarnokvilágítás:

 

132

LED közvilágítás:

 

135

LED fénycső:

 

131

LED világítás – az energiatakarékos megoldások széles palettája

LED világítás megoldásaink egyaránt vonatkoznak beltéri és kültéri energiatakarékos, környezetbarát világítástechnikára. Beltéri LED lámpáink az asztali LED lámpától a LED körte izzón vagy LED spot izzón át a LED ufó lámpáig kielégítik az igényeket.

Valamennyi LED világítás termékünk saját fejlesztésű, magyar gyártású termék, amelyek mind a vállalati, közületi, mind pedig a lakossági felhasználási területeket magukban foglalják. Az alkalmazott alapanyagok, alkatrészek mind kiváló minőségűek, melyeket a lehető legnagyobb szakértelemmel és odafigyeléssel építünk be termékeinkbe.

Vállalati, önkormányzati megrendelések, felkérések esetén egyedi igényeket is kiszolgálunk. A műszaki tervezéstől, teszteléstől az engedélyeztetésig, gyártásig, kiszállításig valamennyi munkafázist és szolgáltatási kört lefedjük. Célunk, hogy az ügyfél minél gazdaságosabb, energiatakarékosabb és környezetkímélőbb LED világítás megoldásban részesüljön, amely hosszú távon hatékonyan szolgálja ki a különféle igényeket.